165 lei/lună

Your payment information will be stored on a secure server for future purchases
ATENȚIE !!!
Imediat după achitarea taxei de ÎNSCRIERE se va elibera accesul la cursul online.
Înainte de a face plata te rog să citești cu atenție descrierea conținutului cursului și să fii convins că dorești să faci această investiție în tine și echipa ta.
Taxa pentru cursul online este NERAMBURSABILA !!! În cazul in care nu poți participa, ai două opțiuni:

  Informațiile oferite în cadrul acestui program sunt rezultatul unei munci extinse de cercetare și a experienței personale a autorului.
Ele reprezintă doar informații care să vă ajute să vă creați propriile voastre metode de implementare.
Aplicarea acestor informații în practica voastră trebuie făcută prin filtrul experienței voastre personale și prin adaptarea la particularitățile specifice afacerii pe care o conduceți.
Autorul nu își asumă nici o răspundere legală legată de eventualele pagube produse prin aplicarea ”ad literam” a acestor informații.

CEREC ONLINE TRAINING

Investeste echivalentul onorariului  pentru 1 element cerec  si vei avea acces timp de 1an la  tutoriale CEREC online care te vor ajuta să descătușezi potențialul sistemului tău CEREC SW

Avantajele abonamentului:

  • tutoriale în limba română
  • rubrică de Q & A la fiecare tutorial. Pune orice întrebare și în maxim 24 de ore vei primi răspuns.
  • suport tehnic: ai posibilitatea să primești suport tehnic pentru 1 caz pe luna. Trimiți fișierul  cazului la care ai dificultăți și vei primi răspuns în maxim 24 de ore. ATENȚIE !!! Acesta nu este un serviciu de DESIGN ci un serviciu de identificare a erorilor care te împiedică să obții rezultatul dorit.
  • 1 întâlnire lunară online în care se vor discuta cazurile cu erori și se  va răspunde la întrebările puse de membri. Prima întâlnire online va fi în luna octombrie 2023 și se va anunța prin newsletter.
  • update periodic la fiecare 6 luni cu noi tutoriale și cazuri clinice.
  • acces la comunitatea CEREC MASTERCLASS ROMANIA (începând cu septembrie 2023)

IMPORTANT: te rog să dai click la căsuța ”SUBSCRIBE”. În felul acesta te asiguri că mesajele noastre nu ajung în SPAM iar tu vei primi la timp notificările. Nu te îngrijora. Nu trimitem decât mesaje legate de activitățile Dental Learning și de evenimentele de pe platforma CERC CLUB.

ATENȚIE !!! achiziția acestui training este nerambursabilă. Citește cu atenție descrierea și asigură-te că este ceea ce dorești înainte să faci plata.