Cabinetul/clinica dentară este o AFACERE care are ca scop furnizarea de servicii de sănătate dentară.

ACEASTA ESTE REALITATEA!

Sănătatea FINANCIARĂ a cabinetului/clinicii influențează TOTUL, de la calitatea tratamentelor pe care pacienții tăi le primesc și până la bunăstarea vieții tale personale.

Această conferință îți va oferi instrumentele de BAZĂ care te vor ajuta să CONTROLEZI  afacerea din spatele stomatologiei în așa fel încât ea să răspundă VIZIUNII tale medicale.

 

Această conferință este pentru CEOul și LEADERUL  din spatele medicului dentist

PREIA CONTROLUL AFACERII DIN SPATELE STOMATOLOGIEI ȘI GENEREAZĂ  CREȘTERE FINANCIARĂ ȘI PROFESIONALĂ

Un dentist care deține un cabinet este și C.E.O.ul acestuia.

De cele mai multe ori focusul zilnic este pe activitatea medicală și performanța ca medic furnizor de tratamente stomatologice. 

Cu toate acestea, cabinetul trebuie să funcționeze și ca o afacere, iar afacerea respectivă trebuie să aibă un lider... dentistul, care trebuie să performeze și ca CEO al cabinetului/clinicii pe care o conduce dar și ca LEADER al echipei care îi este alături.

Fiecare DENTIST ANTREPRENOR are RESPONSABILITATEA unei investiții care  a fost făcută în cabinet/clinică. De aceea trainingul de CEO este absolut necesar mai ales că, din păcate, din facultate am ieșit fără nici un pic de pregătire în acest domeniu.

 

PENTRU CINE ESTE ACEASTĂ CONFERINȚĂ?

Această conferință se adresează tuturor medicilor ANTREPRENORI care doresc să-și eficientizeze activitatea și să-și descopere resursele ascunse ale cabinetului pentru creștere și dezvoltare.
Este partea de educație care ne-a lipsit în curricula universitară dar de care avem nevoie ca de "oxigen" în fiecare zi de activitate.
Indiferent dacă:
 • acum te pregătești să-ți deschizi cabinetul,

 • lucrezi singur în cabinetul tău sau

 • conduci o echipă mai numeroasă,

informațiile din această conferință te vor ajuta să-ți organizezi activitatea mai bine și să devii mai eficient, mai productiv, mai profitabil.
Va fi o discuție de la DENTIST la DENTIST în care vei primi SOLUȚII și PROTOCOALE pentru organizarea managerial financiară a activității cabinetului tău. 
SCOPUL FINAL: să înveți cum să fii mai productiv dar mai puțin ocupat, adică mai puțin timp în cabinet dar cu încasări mai mari. Descoperă conceptul ”LESS IS MORE” și modul în care acesta poate fi implementat în activitatea ta.
Ai un cod fiscal (indiferent de forma de organizare: srl, cmi, pfa)? 
Atunci această conferință este pentru TINE . 

LA FINALUL ACESTEI CONFERINȚE:

 • vei înțelege cum să gestionezi toate ”personajele” pe care trebuie să le interpretezi în fiecare zi: LEADER, MANAGER, DENTIST fără să intri în ”burnout”.
 • vei cunoaște principalii parametri financiari ai cabinetului tău și modul în care trebuie să-i analizezi în așa fel încât să înțelegi unde te găsești și să poți lua decizii corecte legate de planurile tale de creștere și dezvoltare.
 • vei învăța cum să-ți calculezi ROI (return of investment) și cum să-ți planifici investițiile în așa fel încât nici o tehnologie să nu-ți mai fie inaccesibilă financiar.
 • vei putea să identifici cu ușurință zonele de ” hemoragie financiară” și să acționezi eficient pentru stoparea lor.
 • vei primi 10 indicatori de performanță de pe care nu trebuie să-ți iei privirea nici un moment pentru a putea să-ți crești și să-ți dezvolți afacerea.
 • vei știi cum să reduci costurile și să crești profitul fără să faci nici o concesie de la calitatea stomatologiei pe care vrei să o oferi.
 • vei înțelege cum să-ți plătești angajații și colaboratorii după o formulă avantajoasă pentru toată lumea.
 • vei înțelege cum să-ți organizezi activitatea după criterii de eficiență, productivitate și profitabilitate fără să afectezi calitatea actului tău medical și să faci AGENDA să lucreze pentru tine.
 • vei știi cum să aplici principiul LESS IS MORE în fiecare zi de activitate.
 • vei cunoaște cei 4 PILONI FUNDAMENTALI de care trebuie să ai grijă mai presus de orice: TU- MANAGEMENTUL FINANCIAR (CABINETUL) - MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE  (ECHIPA) - PACIENȚII

 

PROGRAM

8,30-9,00 welcome cofee


 

 • LEADER - descoperă leaderul din tine! RESPONSABILITĂȚILE leaderului în echipa dentară. Află ce fel de leader ești. Cele 4 priorități ale leadershipului. 10 sfaturi pentru un LEADERSHIP DE 10.
 • CEO - descoperă managerul din tine. RESPONSABILITĂȚILE managerului în cabinetul/clinica dentară. Ciclul managementului.Cele 10 abilități ale managerului de succes.
 • DENTISTUL - despre el nu vorbim pentru că deja ai diploma care certifică abilitățile tale de dentist. Totuși vom discuta despre întrebarea UNICĂ la care trebuie să răspunzi ca dentist pentru a putea merge mai departe.
 • PERSOANA - adică TU cel din afara cabinetului/clinicii. Surprinzător dar cu TINE începe TOTUL. Întrebarea UNICĂ la care trebuie să ai un RĂSPUNS pentru a declanșa CREȘTEREA și DEZVOLTAREA.
 • Personajul X - cine este cel de-al 5 -lea personaj de care trebuie să ții cont pentru a avea o AFACERE de SUCCES?
 • Cum ORGANIZĂM aceste personaje în așa fel încât să lucreze eficient și productiv, mai ales atunci când toate cele 4 personaje sunt interpretate de o singură persoană?

9,00-10,30


manager - leader - dentist - persoană 

4 roluri 

1 singur ACTOR

10,30-11,00cofee break - networking

 • Cele 3 întrebări fundamentale la care trebuie să știi mereu răspunsul: CE se întâmplă cu banii încasați? De CÂȚI bani are nevoie clinica/cabinetul? CUM generez banii de care am nevoie?
 • TABELUL P & L - formatul pentru dentiști.
 • Cei 3 termeni pe care e nevoie să-i înțelegem și să-i cunoaștem: Break Even Point - Cost de producție - Oră tehnologică. Pe baza lor vom putea afla unde suntem ACUM și vom putea PLANIFICA unde vrem să ajungem
 • Cei 10 INDICATORI DE PERFORMANȚĂ la care trebuie să fim în permanență atenți. Ei ne vor ajuta să ne planificăm creșterea și dezvoltarea.

11,00-13,00


UNDE SUNT BANII? 

13,00 -14,30LUNCH TIME !

Poftă bună!

 

 • structura de personal IDEALĂ a unui cabinet/clinică.

 • RESPONSABILITĂȚI specifice fiecărei poziții din structura de personal.

 • modalități de plată și bonusare a personalului angajat și colaborator.

 • alinierea ECHIPEI la planul financiar al cabinetului/clinicii.

14,30-16,00


ECHIPA

nimic nu merge de unul singur

16,00-16,30COFEE BREAK

Poftă bună!

 

 • PRODUCTIVITATE, EFICIENȚĂ, PROFITABILITATE - să înțelegem termenii și modul în care aceștia se aplică în stomatologia de zi cu zi.
 • conceptul ”LESS IS MORE”
 • AGENDA - instrumentul care TREBUIE să LUCREZE pentru medic și cabinet/clinică.
 • SOFTWAREUL de gestiune a activității cabinetului/clincii = MUST HAVE ! Instrumente software care ajută CEOul în analiză și planificare.

16,30 -18,00


LA TREABĂ! Să organizăm activitatea pe criterii de productivitate, eficiență și profitabilitate.

18,00-18,30 


Q&A - POZE - DIPLOME DE PARTICIPARE

 

ce spun colegii despre cursurile de management dentar de la Dental Learning


”

Sa stiti ca m-au ajutat extrem de mult toate cursurile dv si de fiecare data ascult cu mare bucurie si atentie atat cursurile de perfectionare medicala cat si cele de perfectionare antreprenoriala. Chiar daca sunt ONE MAN SHOW cu doua asistente, pot sa afirm ca am ajuns la un nivel destul de inalt in ceea ce priveste organizarea si eficientizarea maxima in cabinet si de aici rezultand o “sanatate financiara “ cat mai buna a CMI-ului.(dar este loc de si mai bine de atat). Asta se datoreaza in cea mai mare parte cursurilor dv urmarite de-a lungul a 10 ani, de cand v-am cunoscut.(primul curs a fost unul de obturatii in Galati , prin 2011 parca). Pot sa va declar cu mana pe inima ca sunteti “mentorul meu”.💜Va multumesc din suflet pentru tot!


-dr. Delia Gradinaru


”

Valoarea informatiilor din webinar este la un nivel inalt. Aceste training-uri pe partea financiara a domeniului stomatologic sunt un deliciu pentru mine. Am participat la mai multe webinarii susținute de dr Bogdan Oprea și de fiecare dată am sintetizat concluzii care puse în practica chiar îți pot creste succesul și te pot motiva sa avansezi profesional. Entuziasmul lui Bogdan îmi insufla de fiecare dată o dorință de a progresa și sper ca într-o zi sa pot ajunge la nivelul lui profesional. Mulțumesc!


-Quality Dent


”

Este un curs revelator și edificator, personal am avut numai de câștigat, de pe urma cursurilor dumneavoastra. Multumesc


-dr. Suciu Tănasie


”

Exact ce ne lipseste in scoala ca sa fim buni manageri si sa stim sa mentinem o echipa


-dr. Carmen Cîrțiu


”L-aș recomanda pentru ca dezbate aspecte manageriale pe care stomatologii le lasă pe un plan secund, dar care sunt mai importante decât activitatea în sine. Informațiile sunt prezentate deosebit de atractiv. Toată aprecierea, mulțumesc pentru oportunitatea de a-l viziona!”

-Dentalite Clinic


”informatii bine structurate, concise, usor de aplicat in practica zilnica

-SikarioDent


”Pentru că sunt informatii pe care nu le gasim la tot pasul, dar care sunt foarte importante. Ati prezentat o perspectiva necesara de privit si de abordat pentru activitatea noastra de zi cu zi.

-dr. Olguța Andruș


”A fost un curs extrem de captivant și interesant. Informațiile au fost de cea mai bună calitate! Aștept și următoarele evenimente!

-dr. Dinu Marius

MAXIM 30 DE LOCURI

CONDIȚII DE PARTICIPARE:

500 EURO + TVA/persoană

PARTICIPAȚI ÎN ECHIPĂ ȘI BENEFICIAȚI DE CONDIȚII SPECIALE:

2 persoane  - 10% reducere

3  persoane - 20% reducere

*pentru participarea în echipă mai mare de 3 persoane vă rugăm să ne contactați direct (telefonic sau email).

Deții deja GHIDUL STOMATOLOGULUI DE SUCCES sau ai mai participat la evenimente Dental Learning în trecut? folosește codul: DENTIST și beneficiezi de 100 euro reducere la efectuarea plății (valabil pentru 1 persoană).

Ești utilizator Istoma? folosește codul: ISTOMA și beneficiezi de 20%  reducere la efectuarea plății (valabil pentru 1 persoană)

INCLUS:

 • Suportul de curs

 • curs ONLINE în valoare de 580 de euro: ”GHIDUL STOMATOLOGULUI DE SUCCES” ( peste 14 ore de material video cu acces nelimitat).

 • CATERING: pauzele de cafea și masa de prânz.

NU MAI AȘTEPTA!

PREIA CONTROLUL AFACERII TALE ASTĂZI!

 


 

NE VEDEM LIVE ÎN 11 NOIEMBRIE 2022 LA SEDIUL DENTAL LEARNING DE LA SIBIU !

 

VREAU SĂ PARTICIP  INDIVIDUAL

dacă deții deja GHIDUL STOMATOLOGULUI DE SUCCES -folosește cuponul DENTIST și beneficiezi de  500 lei reducere  

CLICK

VREAU SĂ VIN CU UN COLEG

Folosește cuponul REDUCERE10 pentru a beneficia de reducerea de 10% pentru 2 persoane.

 

CLICK

VREAU SĂ VIN CU DOI COLEGI

Folosește cuponul REDUCERE20 pentru a beneficia de reducerea de 20% pentru 3 persoane.

CLICK

SUNT UTILIZATOR ISTOMA

Folosește cuponul ISTOMA pentru a beneficia de reducerea de 20% 

CLICK

DENTAL LEARNING

SIBIU, SIBIU, STR. REGELE FERDINAND NR.4 

 CONTACT:

BAILA CORINA

+4 0773369524

 

 

LOCATIE

informații suplimentare și suport

CORINA BĂILĂ - event manager

+40773369524